FASON ÜRETİM VE ÖZEL SİPARİŞLER

14-10-2022 10:46
   

     
KESİM - DİKİM - ÜTÜ&PAKET VE KALİTE KONTROL SİSTEMLERİ / FASON  ÜRETİM


                          2014 yılından bu yana tekstil sektöründe ilerleyen TEDROP sizlere hazır ürünlerinin yanında fason üretim ve özel üretim işlerinizde de hizmet sağlamaya devam ediyor! Yenilikçi ve kaliteli üretim ilkesi ile daima müşterilerinin isteklerini ve memnuniyetini göz önüne alıp, titizlikle çalışmalarını sürdürmüştür. Firmamız, etik değerlerini önemseyerek zamanında teslim ve müşteri memnuniyetini sistemin değişmez bir kuralı olarak kabul etmiştir.
                          TEDROP, işçiliğin her aşamasında malzemelerini özenle seçip detaycı bir üretim süreci sergilemektedir. Örme kumaş grubunda üretim yapan atölyemiz  alternatif ürünler için de üretim gösterebilmektedir. Firmamız, özel üretim siparişlerinizin kesim,dikim, ütü-paket ve kalite kontrol olmak üzere her aşamasında sizlere görsellerle desteklenmiş bilgi aktarımını gerçekleştirerek beklediğiniz güvenli iş sürecini sağlamayı misyon edinmiştir. Küçük işletmeleri destekleyici bir yaklaşım olarak min 200 adet üretim işleriniz için de Tedrop ile iletişime geçebilirsiniz.
                          Kaliteli Giyim Ürünlerini Uygun Fiyatlara Müşterilerinize Sunmak İsterseniz Sizi de TEDROP'a Bekliyoruz. 





                 KESİM
                 Tecrübeli kesim ekibimiz ile işinizi özenle ve en kısa sürede teslim ediyoruz. Dilediğiniz ürünün kalıbınıza uygun kesim işleri için bizi arayın!

                 DİKİM
                 Uzman kadromuz ile özel siparişleriniz için isteğiniz uygun numune çıkartıp, onayınız ile hızla dikmeye başlıyoruz. Özenli ve hatasız dikimler için Tedrop ile işbirliği yapın!

                 ÜTÜLEME VE PAKETLEME
                 Titizlik ile üretilen ürünlerinizin ütüleme ve tek tek paketleme işlemlerini yaparak mağazanızda satışa hazır bir şekilde yada stoklamaya uygun olarak teslim alabilirsiniz. 


                                 SİZ DE TEDROP İLE GÜVENLİ VE SORUNSUZ BİR İŞ YAPMANIN RAHATLIĞINI TECRÜBE EDİN





     




WHATSAPP İLETİŞİM VE SİPARİŞ HATTI: 05079418035

İLETİŞİM HATTI: 08502079035

MAİL: tedrop.toptan@gmail.com

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi 6680.Sk Bina:8A  Karşıyaka İZMİR
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.